Maandelijkse archieven: augustus 2024

BCO’s Hoop Deals

Heb je nog ongebruikte basketspullen thuis die alleen maar stof liggen te vergaren? Misschien heeft iemand anders er wel nood aan. Doneer ze dan voor 4 september in de daarvoor bestemde dozen in de sporthal van Opwijk. 💙💛🫶🫶
 
Met jullie donaties organiseren we op 7 en 8 september een tweedehandsbeurs waar er tegen voordelige tarieven kan geshopt worden. 🥳
 
Niet alleen een geweldige kans om goedkoop spullen te scoren, tegelijkertijd help je er onze club mee! De volledige opbrengst gaat naar de ondersteuning van onze jeugdploegen.
 
Bedankt voor jullie steun en vrijgevigheid!❤️
 

Spelregelbewijs….. Heb jij dat van jou al?

Respect naar de wedstrijdleiding dragen we bij BCO hoog in het vaandel. Daarom verzoeken we vanaf U16 de spelers dit bewijs te behalen. BCO voorziet echter de nodige ondersteuning.
 
Op dinsdagen 27/8, 3/9 en 10/9 om 21h zullen de gezamelijke sessies om het spelregelbewijs te behalen georganiseerd worden in de sporthal.
 
Naast het op zich nemen van de inschrijvingskosten zorgt BCO er ook voor dat er tijdens deze sessies een officiële ref aanwezig is om daar waar nodig iets toe te lichten of vragen te beantwoorden. Aan de deelnemers; vergeet jullie laptop niet!
 
Misschien nog dit; ouders van BCO spelers die zich geroepen voelen. Aarzel niet, geef ons een seintje en doe mee.
 
Veel succes! 🏀💛💙🫶