Multimove – balspeeltuin

multi-move-banner

 

Ben je tussen 3 en 6 jaar

Kom dan naar de multimove/ balspeeltuin ,
wat balspelen, parcours en vooral veel fun!
(op zondag van 9h15 tot 10h15)

Ben je tussen 6 – 8 jaar

Train en speel het echte basket-werk
(Trainingsuren: Dinsdag: 16u-17u, Woensdag: 13u-14u en Vrijdag: 16u-17u)

 

Hoe inschrijven:

Fijn dat jouw zoon of dochter komt meesporten in onze balspeeltuin. Hopelijk is het een leuke ervaring die smaakt naar meer. We begrijpen dat het soms wat tijd vergt om te weten of je een heel jaar wil komen meedoen. Daarom mag hij/zij vrijblijvend de volgende 2 trainingen komen vooraleer definitief lid te worden.
Onze trainingen gaan wekelijks door op zondag van 9u15 tot 10u15 in de gemeentelijke sporthal op het Heiveld. Enkel tijdens de schoolvakanties rusten we uit (de laatste zondag van elke vakantie hervatten we). Je komt sporten in sportieve kledij en sportschoenen. Het is ook best een drinkbus mee te brengen om tijdens de pauze eens te drinken.

Wat moet je doen als jouw kind lid wenst te worden? Eenvoudig, een online informatieformulier invullen en het lidgeld overschrijven.

Het formulier vind je op het internetadres http://bit.ly/2vlI1fX
(let op bij het over typen: cijfer 2, kleine letter v, kleine l, hoofdletter i, cijfer 1, kleine f, hoofdletter X).

Het lidgeld bedraagt 75€ en dien je te storten op rekeningnummer: ‘BE74 7340 3968 2507’, BC OPWIJK VZW, Heiveld 65, 1745 Opwijk. Als mededeling gebruik je de naam van jouw kind en geboortedatum  + seizoen 20..-20…

Voor meer informatie mag je ons altijd aanspreken of mailen naar jan.vanlysebeth@gmail.com.

Sportieve groeten,
De trainers