Heren A KAMPIOEN !

11 april 2016

BC Opwijk, kampioen in eerste provinciale.
Wat een thriller, Hitchcock kon dit niet betere hebben geschreven.

Asse Ternat kan nog op gelijke hoogte komen met BC Opwijk maar in de onderliggende duels scoorde BCO net 1 doelpunt meer. Closer dan dit kan het niet. Asse Ternat won in Opwijk met 56-59. De uitwedstrijd van BCO op BCAT eindigde op 8-185. Dit geeft dus een doelpuntensaldo van +1 voor BCO.

Ook Bertem kan nog op 64 punten komen maar BCO won twee maal tegen Dynamo Bertem.

De doelstelling in het begin van het seizoen voor BCO was top 5. Het eerste jaar van onze ploeg onder leiding van coach Broderick Bobb begon aarzelend maar vanaf november sloeg de motor aan en speelde BCO een prachtig seizoen. Enkele close games waar we de winst telkemale naar ons konden toe trekken, winst in 90% van de topwedstrijden en een prachtige ploegsfeer waren voldoende ingrediënten voor deze kampioenstitel.

ALLE spelers, coach, bestuur en supporters verdienen lof en hebben elk hun steentje bijgedragen tot deze onverwachte topprestatie. We zoeken nog een geschikt moment om de titel te kunnen vieren 😉

En voor het eerst in de clubgeschiedenis kunnen we zelfs de dubbel pakken want BCO is nog steeds in de running voor de beker van Vlaams-Brabant. Op vrijdag 6 mei speelt BCO de halve finale tegen Dynamo Bertem. BCO zal er volop voor gaan.

Proficiat coach Broderick, Bram, Dieter, Murphy, Hannes, Tom, Nico, Neil, Loic, Vincent, Ben en Matti.

Heren A kampioen 2015-2016