BC Opwijk heeft zijn nieuwe coach voor de heren A (P1) voor seizoen 2015-2016.

7 maart 2015

Nadat de samenwerking met Eric Boeykens stopte diende BC Opwijk op zoek te gaan naar een nieuwe coach voor de heren A ploeg. Wij bedanken Eric voor zijn engagement en deskundigheid.

De sportieve cel van BCO is trots op de nieuwe aanwinst voor de club. Broderick Bobb is geen onbekende in het Belgische basketbalwereld.

Vanuit het verre Texas (USA) en na enkele jaren als professionele basketballer actief te zijn geweest in Engeland, Duitsland en Luxemburg speelde Broderick voor Gent Dragons (2e Nat). Na zijn seizoen bij de Dragons speelde Brodderick 2 seizoenen bij Cuxhaven Basket te Duitsland om nadien nog 5 mooie seizoenen te spelen in België. Brodderick maakte het mooie weer bij BBC Westhoek Zwevezele (2e Nat), Erembodegem (3e NAT) om zijn carrière uiteindelijk af te sluiten bij Basics Melsele (2e NAT).

BC Opwijk is ervan overtuigd dat Broderick een meerwaarde zal geven aan onze herenploeg alsook aan de club. Vanuit zijn jarenlange ervaring als profbasketbalspeler zal hij onze herenploeg leiden en de doorstroming van de jeugd als één van de werkpunten opnemen.