Aanvang seizoen 2016-2017

9 augustus 2016

Beste spelers, geachte ouders,

Het vorige seizoen ligt al weer enkele maanden achter ons. Het was een keileuk seizoen mede dankzij jullie inzet en spelplezier.

Ondertussen zijn alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen getroffen en begint alles in zijn plooi te vallen. Nog wat ballen oppompen en een dweilke slaan in de cafetaria en we kunnen er weer tegenaan.

We kunnen met trots enkele nieuwe wapenfeiten presenteren:

– De nieuwe concessie voor de cafetaria werd aan BC Opwijk gegund. We zijn de komende 9 jaar opnieuw de uitbater van de cafetaria. We zoeken nog vrijwilligers die op regelmatige basis de cafetaria willen openhouden, tegen vergoeding. Interesse, contacteer dan zeker Sandra.
– De nieuwe, uitgebreide sportieve cel werd boven de doopvont gehouden. Een bredere segmentering moet ervoor zorgen dat we een nog betere opvolging en begeleiding van onze spelers kunnen garanderen. Deze mensen zullen instaan voor de sportieve uitwerking:

  • Management : Sandra De Witte en Christophe De Vis
  • Sporttechnisch: Theo Gevers, Sandra De Witte en Toon Meert
  • Balspeeltuin: Jan Van Lysebeth
  • Lage ringen: Toon Meert
  • Hoge ringen: Ben Becque
  • Senioren: Christophe De Vis en Sandra De Witte

Naast de coaches zullen deze personen het aanspreekpunt zijn voor ouders en spelers.

Indien er mensen zijn die op één of andere manier een steentje willen bijdragen, een handje willen toesteken, deel uitmaken van het bestuur,… Laat het ons zeker weten. Samen bouwen aan een sterke club waar elke speler zich thuis voelt.

De trainingen voor balspeeltuin en U8 starten vanaf begin september.

Voor de ploegen U10, U12, U14, U16, U18, U21 en seniors begint de voorbereiding midden augustus. Wanneer juist zal jullie worden meegegeven door de coaches.

Vergeet de medische fiche niet. GEEN FICHE, GEEN WEDSTRIJD!!!!!

Noteer ook zeker al 27 augustus want dan zijn er enkele jeugdploegen die een eerste oefenwedstrijd spelen. Er zal ook een infomoment zijn en opleiding tafelofficial.

Als laatste willen we zeker benadrukken dat we een engagement vragen van alle ouders voor het vervullen van enkele taken tijdens, voor en na de wedstrijd. Als ieder van ons iets doet blijft het voor elke ouder ook prettig. Als enkele ouders steeds alle taken moeten vervullen wordt het een last en blijft dit niet duren. Daarom verwachten wij van iedereen een spontaan engagement dat ongetwijfeld ten gunste is van jou en alle andere kinderen.

– Wassen uitrustingen
– Ploegverantwoordelijke
– Den boek
– De klok
– 24”
– Afgevaardigde
– Eens een cake’ske bakken 😉 of iets anders zoet

Kortom, het zijn allemaal kleine taken die ieder van ons gerust kan.

Samen van BC Opwijk een nog leukere club maken waar iedereen zich in zijn element voelt, daar gaan we voor.

Het BCO bestuur